Щоб мати можливість створювати нові теми та відповідати в існуючих, треба зареєструватися!
Кнопка «Реєстрація» розташована у верхній частині сайту.

Городской транспорт Уфы

Автор Xvost, 23 Травень 2008, 12:42:37

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Xvost

Выложил свои первые фотографии Уфимских трамваев в ФГ Паровоза ИС.

Вопрос к знатокам - что за девайс я сфоткал (см. аттач)? Подозреваю, что это Татра. Так ли это?

[вложение удалено Администратором, посмотреть фото можно здесь: http://transit.parovoz.com/muralista/?ID=11210&LNG=RU]

Серый_Лис

Татра T6B5 (T3M) прошедшая какой-то ремонт
На ФГП, если что уточнят и поправят.
А почему в Неконкурс? РВЗ заслуживает конкурса.

Xvost

Цитата: Серый_Лис від 23 Травень 2008, 16:15:00
А почему в Неконкурс? РВЗ заслуживает конкурса.
Я скромно предполагаю, что пока качество моих фоток на Конкурс не тянет :oops: Хотя, рискнул и выложил в Конкурс фото привокзальной площади и полуотстроенного вокзала Уфы. Тут я скорее уповаю не на качество, а на информационную ценность снимка - пока вроде нет в ФГП фоток нового Уфимского вокзала.

Xvost

Кто б мне подсказал, как правильно называются эти автобусы?

[вложение удалено Администратором]

HAnS

Цитата: Xvost від 23 Травень 2008, 12:42:37
Вопрос к знатокам - что за девайс я сфоткал (см. аттач)? Подозреваю, что это Татра. Так ли это?
[вложение удалено Администратором, посмотреть фото можно здесь: http://transit.parovoz.com/muralista/?ID=11210&LNG=RU]
Це не зовсім Татра. Точніше кажучи, у 2007-2008 році Уфа викупила останні декілька вагонів Т6Б5, які на початку 2000-х були зібрані ще на CKD. Оскільки, вагони були у стані кузовів, а CKD уже не існує, їх дозбиранням займалася чеська контора Inekon (Її логотип красується на морді вагона). Основна відмінність від стандартних Т6Б5 - замість ТІСУ TV3 від CKD Trakce, вагони мають ТрСУ TV-Progress від Cegelec

Ланц

Цитата: Xvost від 04 Червень 2008, 23:50:30
Кто б мне подсказал, как правильно называются эти автобусы?
1. Hyundai AeroCity
2. Скорее всего Heuliez
3. Mercedes-Benz O305
4. Mercedes-Benz O305
5. Mercedes-Benz O305
6. Опять 305й.
7. Hyundai AeroCity.
8. Hyundai AeroCity.

Kramatorsk.INFO : Всі новини Краматорська і регіона

Copyright © 2006-2024, Сергій Долманов aka Xvost та автори матеріалів.
При використанні матеріалів посилання (гіперпосилання) на «Пост Ворсклу» обов'язкове.