Щоб мати можливість створювати нові теми та відповідати в наявних, треба зареєструватися!
Кнопка «Реєстрація» розташована у верхній частині сайту.

«Православні» сатаністи

Автор Xvost, 25 Грудень 2024, 06:29:40

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Xvost

gundyaev_devil.png
25 грудня 2024 року, Різдвяний ранок в Україні. Люди готуються святкувати Різдво. Разом з усім християнським та цивілізованим світом, оскільки ПЦУ відмовилася від махрово-мракобісного дотримання застарілим календарним традиціям, яким скрепні шамани надали метафізичного та есхатологічного змісту.

А в цей час з території найбільшої, нібито православної держави, злітають бойові літаки, які лігши на бойовий курс, здійснюють пуски ракет по Україні.

Православна традиція знає та вчить, що для демонів нестерпна світла радість, а цією радістю безумовно є християнські свята. Тому й відбувається обстріл - не 22, не 23 грудня, а саме 25-го, в день одного з найбільш вагомих та значних християнських свят.

В цьому і є сатаністська сутність тих, хто називає себе російськими «православними». Я не знаю, що то за таке «православ'я» в росії. Може піратська версія, може якась ліва збірка. Але факт, що відмінне від Православ'я планети Земля. Їх Достоєвський писав про це відверто: «Вот говорят, что русские - народ-богоносец. Правда, они люди религиозные. Они прежде, чем тебя топором зарубить, обязательно перекрестятся».

Ось тому все, що пропагує «рпц» та її сателіти - є брехня, лукавство та відверта бісовщина. І коли вчергове почуєте про російські скрєпи, духовність, традиції - просто пригадайте обстріл православної України на Різдво Христово.

Демонам вже немає чому вчити рашистських «християн»...

Kramatorsk.INFO : Всі новини Краматорська і регіона

Copyright © 2006-2025, Сергій Долманов aka Xvost та автори матеріалів.
При використанні матеріалів посилання (гіперпосилання) на «Пост Ворсклу» обов'язкове.