Щоб мати можливість створювати нові теми та відповідати в наявних, треба зареєструватися!
Кнопка «Реєстрація» розташована у верхній частині сайту.

Nickname - імена користувачів

Автор Xvost, 16 Липень 2024, 23:51:21

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Xvost

Що ж, настав момент поговорити про nickname  - імена користувачів RGU. Це звернення, переважно, до наших молодших колег.

Текст першого повідомлення теми  пішов в «Довідку».

baton

Ну я якраз й добився унікальності та орігінальності ніку. Нік не з пустого міста взятий, а саме "батоном" мене кличуть знайомі та друзі, тому навіть, якщо при зустрічі з колегою на зйомках мене будуть називати "батон", то це не буде образливо, як з тим ж випадком коли тебе кличуть "Здоров треінс воловець" і т.д. :)
Фотограф.
Ферроеквінолог.
Просто хороший хлопець :)

Йцукен

тому що книжок мало читали, от тому и скудність ума...

Я

Так не чесно, нік в мене нормальний, я вже пояснив що це значить,а мої фото не приймаєте. Дай боже ви їх самі можете в любий момент відправити, а то я вже підчистив їх

LRT

Цитата: Я від 17 Липень 2024, 16:30:23що це значить,а мої фото не приймаєте
Фото до нікнейма відношення не мають (якщо аккаунт не заблоковано). Якщо не приймають - значить є питання до якості фотографії, або до її обробки, або до опису.

Цитата: Я від 17 Липень 2024, 16:30:23. Дай боже ви їх самі можете в любий момент відправити, а то я вже підчистив їх
Ем... нічого не зрозумів.

ВН Цокур

Тут усе досить просто. Молоде покоління з таким фактором, як нікнейм не заморочуються, бо це не має особового значення. Це фішка нашого часу, коли були форуми, чати, коли оригінальність нікнейма щось важила. Зараз завдяки соцмережам, а в особливості хостингам для відео та фото (Тік-Ток, Ютуб, Інстаграм) нікнейм значення не має. А фантазія у нас не розвинена через ой як багато факторів. Я не звинувачую молоді покоління в якійсь нерозумності. Тут конфлікт поколінь. 

Xvost

Цитата: ВН Цокур від 17 Липень 2024, 17:08:13Тут усе досить просто. Молоде покоління з таким фактором, як нікнейм не заморочуються, бо це не має особового значення. Це фішка нашого часу, коли були форуми, чати, коли оригінальність нікнейма щось важила.
Але молодь приходить для участі в проект, який працює за принципами класичного, а не сучасно-дебілізованого інтернету. Тому мають відповідати стандартам. Ми ж, зі свого боку, як представники та хранителі класичного інтернету маємо допомогти на цьому шляху. Як що не хочемо одного разу опинитися в цифровому гетто, обмеженому десятком сайтів та форумів, по за межами якого пануватиме суцільний фейсбук та тікток.

Цитата: ВН Цокур від 17 Липень 2024, 17:08:13Тут конфлікт поколінь.
Тут немає конфлікту поколінь. Тут відсутність уяви в принципі, про те, що є інший рівень. Людина, яка звикла харчуватися «Мівіною» та ніколи не пробувала шашлик, не може знати, що шашлик смачніше «Мівіни».

Sloger6

приписку Boyaner (боянер) додають до ніку в тік тоці, для того щоб можно було по ніку зрозуміти тематику каналу, а в умовах сайт нік копіюється і сюди, щоб знайомий нік одразу кинувся в очі. Ну це особисто у мене.

revers_211

Прошу изменить мой ник на РГУ: revers_211

Зроблено. Xvost.

Єгор

Прошу змінити нік на Egor_079

Зроблено. Xvost.

Єгор

Я не можу зайти на свій аккаунт поможіть будь ласка 

Xvost

Треба вводити новий нік - Egor_079

Kramatorsk.INFO : Всі новини Краматорська і регіона

Copyright © 2006-2025, Сергій Долманов aka Xvost та автори матеріалів.
При використанні матеріалів посилання (гіперпосилання) на «Пост Ворсклу» обов'язкове.