Щоб мати можливість створювати нові теми та відповідати в наявних, треба зареєструватися!
Кнопка «Реєстрація» розташована у верхній частині сайту.

Питання та прохання до модераторів

Автор Xvost, 22 Червень 2024, 23:55:06

0 Користувачі і 6 Гостей дивляться цю тему.

Xvost

Тема для спілкування з модераторами фотогалереї.

POMARANCH

Маю деякі питання стосовно індексу завантаження фотографій.  В розділі про дії з індексом завантаження сказано: "Прийняття одного фото як умовного додає 0.2 пункти до індексу завантаження, якщо значення індексу менше 40". Так от, у мене на сайті є 2 умовних фотографії, але за них мені не нарахували 0.4 пункти. Та й у мене значення індексу менше 40. Як це можна пояснити?

ВН Цокур

Бали нараховуються по факту прийняття фото і відповідно віднімаються по факту відхилення фото. Якщо умовне фото було прийняте давно, то тоді і були нараховані ті 0.2 бали. А за цей час, додавались і відхилялись фото, то наявність фото на рейтинг не впливає. Виключно факт публікації чи відхилення.

tech_noir

Доброго дня. У мене є фото 2ТЕ116у-0268 з Луганську, але в базі на сайті цієї машини немає. Чи можливо якось завантажити фото?

Xvost

tech_noir, в вашому меню користувача є пункт «Додати рухомий склад до БД». Як що профіля немає, то створюємо його. Оскільки 2ТЕ116У приписані до росії, то вибираємо «Россия - Российские Железные Дороги - Тепловозы». Після цього, навіть як що ваша правка БД ще не підтверджена редакторами, ви все одно можете прив'язати до неї фото при завантаженні. Так це працює.

POMARANCH

Вважаю, що потрібно для нових користувачів сайту розписати певні критерії прийняття та оцінювання фотографій і що означає обидві цифри в дробі як наприклад 5/4 або 3/3 при схваленні чи відхиленні фотографій 

LRT

Це вже є (https://railgallery.pp.ua/info/kriterii/)
Потрібно лише бути трохи уважнішим.
тиц
[close]

POMARANCH

Критерії то є, але все ж таки було б гарно розписати що означають обидві цифри в дробі при прийнятті або відхиленні фотографій, щоб нові користувачі не роздумували що це означає 

LRT

Якщо мова про щось подібне до СТТСівського опису на цю тему - окей, буде додано.

POMARANCH

LRT

Latia_9

До речі, є можливість завантажувати фото розсіром до 5мб? В мене фотоапарат так знімає що навіть стиснення не дає 800кб

дякую

LRT

Цитата: Latia_9 від 20 Вересень 2024, 14:24:02навіть стиснення не дає 800кб
Не вірю. Будь яке зображення можливо стиснути до будь яких значень "ваги" :)
Ось стаття на цю тему: тик

Rex tremendae majestatis

Як на мене, ви дещо перебрали з блокуванням розділу "Черга". Не обговорюю цю ініціативу як таку, але зараз система працює так, що я навіть своє власне фото з власного журналу відкрити не можу. А це дуже незручно. Приховання загальної черги ще можна зрозуміти, але блокування доступу автора до матеріалів свого ж власного журналу навряд чи має хоч якийсь сенс.

Xvost

В самому журналі фото видимі. Але сторінка перегляду фото, яке знаходиться на модерації, дійсно, недоступна. Бо то все генерується одним скриптом. Відредагувати фото можна з журналу, як що є потреба. В журналі також є вся необхідна інформація по фотографіях користувача. З неможливістю відкрити фото прийдеться поки змиритися. Цей функціонал дрібничка у порівнянні з тим, що сайт живе під час дії воєнного стану.

Kramatorsk.INFO : Всі новини Краматорська і регіона

Copyright © 2006-2025, Сергій Долманов aka Xvost та автори матеріалів.
При використанні матеріалів посилання (гіперпосилання) на «Пост Ворсклу» обов'язкове.