Краматорськ. Будівництво тролейбусної лінії в Старе місто

Оновлено 18.11.2023

Вулиця Орджонікідзе. Новий Світ.

Фотохронологія будівництва тролейбусної лінії в Старе місто у Краматорську.

Оглядаючись на ті події з 2020 року. А що ж було до того? Давайте пригадаємо. До Революції Гідності, яка принесла зміну політичних сил, краматорчанам було годі й сподіватись на розвиток тролейбусу. “Нашим всім” були маршрутки, власниками яких так чи інакше були або ті хто при владі, або ті, хто при тих, хто при владі. Після Майдану ситуація дозволила мати якісь сподівання на вирішення питання з розвитком тролейбусу у Краматорську. Тоді ваш покорний слуга створив петицію до Президента України, П.О. Порошенко. Мене підтримали міські ЗМІ у лиці інтернет-видання «Общежитие Онлайн».

15.07.2015 р. на порталі «KRAMATORSK.INFO» вийшла стаття В Краматорске все-таки пустят троллейбус в Старый город?

Далі я знов почав просувати петицію, на що відреагували «Общежитие Онлайн» та «KRAMATORSK.INFO».

І ось з’являється документ під довгою назвою «Будівництво  тролейбусної  мережі від  вул.  Паркова  по  вул.  Орджонікідзе,  вул. Горького, вул. Р.Люксембург, вул. Шкільн ій з зворотним кільцем на Привокзальній площі, вул. Залізничній, вул. Народній в м. Краматорську». Дали був визначений виконавець робіт. І ось вже Новую троллейбусную линию в Краматорске обещают запустить уже в этом году.

Не думаю, що моя петиція зіграла вирішальну роль, хоча так думати хотілось би. Скоріше за все, збіг обставин, хоча певний корисний розголос від того, я вважаю, був.

Фотозвіт. Перегляд галереї зображень (46 фото).

 

Фотозвіт. Мініатюри окремих зображень (46 фото)

[згорнути]
Будь ласка, поширте цю публікацію. Дякуємо!

Залишити відповідь